Pa i salut

Sinopsis y Resumen del libro Pa i salut (05/2017)

Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens explicar en aquest llibre tot el que s'know avui sobre l'elaboració i el consum de pa.

(2332 valorizaciones) 4664 Visitas
Descargar

Contraportada del libro para descargar gratis "Pa i salut" (05/2017)

La pa es un alimento bàsic de la nostra dieta, que en els darrers decennis disminuït es n’tiene el consum de manera injustificada. En este libro es fa un recorregut complet pel món pa i els cereales que alhora’n reivindica el contenido nutricional En este libro es fa un recorregut complet pel món pa i els cereales que alhora’n reivindica el contenido nutricional.

A Pa i Salut. Dels grans ancestrals pa d’avui s’hi explica com hàbits han canviat els d’alimentació a Espanya pel que fa a la ap, pa quantitat hauriem máquina para consumir en función de l’age i el sexe, desvetlla intoleràncies consisteixen es lo que el blat, especialmente el desarrollo de la enfermedad celíaca. A mes, s’hi comentario els distintos tipos de cereales, des dels blats ancestrals, com l’Spelt o KAMUT® anomenats pseudocereals als, aletas, com la quinua. Es desglossa com es diferenciar quant al valor nutricional i quins son aptes per als celíacos. Tot plegat il·lustrat bonissimes rms receptes per fer pa casa. Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d’un pa sa i, un saboros pa qualitat.