Mig rei (El mar Trencat 1)

Sinopsis y Resumen del libro Mig rei (El mar Trencat 1) (06/2015)

Joe Abercrombie, jove promesa de literatura fantàstica, RMS addictiva aquesta novel·la la nova i emocionant Trencat trilogía "El Mar"

(4161 valorizaciones) 8322 Visitas
Descargar

Contraportada del libro para descargar gratis "Mig rei (El mar Trencat 1)" (06/2015)

“Una història de trepidant venjança traïcio i que em atrapará desde la primera página, i del qual ja i n’he pogut desenganxar. “George R. R. Martin “AQUEST es el preferit meu llibre d’Abercrombie. “Patrick Rothfuss en Iarvi petit, el relleno del rei, va neixer un malformacio rms en un MÀ que fa que tothom, aletas i tot el seu pare, considere la posibilidad de “mig home”. Per això, en lloc de forma-per esdevenir guerrer, com una resta dels homes de la seva striptease, s’ha sido dedicat al estudio por turno en un dels clergues de Valencia Per això, en lloc de forma-per esdevenir guerrer, com una resta dels homes de la seva striptease, s’ha sido dedicat al estudio por turno en un dels clergues de Valencia.
Pero la vigilia de l’ultima prova por ingressar en aquest ordre de rep Iarvi savis, en la noticia de que el seu pare i el seu germà assassinats han estat. Ell es el Nou rei. Despres d’un terrible traïcio estimats ordida pels seus essers, en trobarà sobte Iarvi es de Sun en un governat tot per la força física i els cors freds. Un aixecar Incapaç de dur d’Armor o un hacha, afilado haurà d’i la seva aguditzar intel·ligència. Pero una estranya perdudes germandat d’ànimes s’aplega a la seu voltant i ell descobrirà inesperats aquests companys que pueden ayudarle a convertir-se en l’home que li sería. “juro que vaig venjaria em dels asesinos del meu pare. pot ser soc mig home sencer, vaig fer una jurament. ” Grans autores ha dit. . . “Rms increïbles girs i una trama llena de diversión, Mig, Rei es definitivament, una gran aventura. “Rick Riordan “Mig rei es un fascinant assoliment emocionant extraordinari, me impecable. L’acció es afilats frenètica; els personatges com les Son Espases que Branden, i l’humor, mordaç. “Derek Landy, autor del Detective esqueleto y la prensa ha comentat descarnat. . . “Trepidant, me violenta. “El guardián “La prosa estel·d’Abercrombie, així com els seus intel·ligents argumentals girs, por favor, tant a público adulto com mes lectors als joves. “Los editores semanales “Abercrombie sap relacionar en un magnífico motivacions dels seus personatges ellos amb els miedo mes actuals. “The Washington Post